Meni

Temnenje stekel

Domov / Temnenje stekel

Temnenje stekel

Zasebnost, lepši izgled, zmanjšanje temperature, boljše počutje, UV zaščita,… so zagotovo prednosti zatemnjenega vozila, stanovanjskega ali poslovnega objekta, delovnega stroja,…. Naše vodilo do uspeha je zadovoljna stranka, ki se vedno znova vrača po naše storitve. Referenc pri našem delu je iz dneva v dan več. Slike ne povedo dejanskega stanja kvalitete dela, zato jih boste pod našimi referencami našli bolj malo. Kljub temu si lahko ogledate nekaj zanimivih projektov, ki so dokaz, da delamo dobro, uspešno ter da z vašim zadovoljstvom raste naše podjetje.


Temnenje vozil

Zagotovo ste že slišali za našo blagovno znamko »Pametno je imeti zatemnjen avto« Na malo humoren način želimo pokazati na eno od prednosti temnih stekel. Seveda pa je prednosti temnenja stekel kar veliko in sicer:

Podjetje Obraz Uspeha je pooblaščeni ter certificirani vgrajevalec folij s strani Ministrstva za promet. Ob vgradnji folij vam pripravimo vso potrebno dokumentacijo za vpis v homologacijski kartonček, prav tako pa prejmete 5 letno garancijo.

Slik zatemnjenih vozil namenoma ne objavljamo saj slike ne povedo dejanskega stanja kvalitete dela. Zagotovo je dejstvo, da dnevno zatemnimo cca 5 vozil, ter da nam je podjetje Renault zaupalo temnenje novih vozil za evropski trg, dovolj dober razlog, da nas obiščete ter se o kvaliteti našega dela prepričate sami.


Temnenje stanovanjskih in poslovnih objektov

Stanovanjske in poslovne objekte temnimo s tako imenovano »Zrcalno folijo«. Na zunaj daje folija videz ogledala, medtem ko v notranjem delu objekta ne izgubljamo nepotrebne svetlobe. Folija nam zmanjša temperaturo v notranjosti objekta do 30%, prav tako pa zadrži do 99% UV sončnih žarkov. Zaupalo nam je že mnogo podjetij, ki želijo zasebnost v svojih pisarnah ali pa se želijo znebiti bleščanja sonca v proizvodnih prostorih.